Veelgestelde vragen

Q?

Zijn onze ijskarretjes gekoeld?

A.

Ja, met koelelementen die telkens worden opnieuw ingevroren zodat het ijs tot minstens 10 uren kan bewaard worden op -12° en -14°.

Q?

Wat zijn de ingrediënten van onze chocomousse?

A.

Gepastoriseerd eiwit en eigeel, suiker chocolade en room.

Q?

Wanneer is het ijs schepklaar of wanneer is het ijs het best consumeerbaar?

A.

De smaak van het ijs komt het best tot zijn recht tussen -12°C tot -13°C.

Q?

Wat is lactosevrij ijs?

A.

Dit is sorbetijs, water, suiker, fruit of op basis van groenten, kruiden zoals komkommer sorbet of muntsorbet.

Q?

Is ons roomijs glutenvrij?

A.

Ja, met uitzondering van ons speculoos, centwafelijs en het ijs met koekjes

Q?

Welke ingrediënten zitten in ons roomijs?

A.

Melk, suiker, room, eieren, melkpoeder, Johannesbroodpitmeel en smaken zoals vanille, mokka, chocolade, speculoos of fruitpurees.

Q?

Welke ingrediënten zitten in suikervrij ijs?

A.

Melk, room, eieren, maltitol en inuline, Johannesbroodpitmeel, vanille, mokka en suikervrije chocolade.

Q?

Wanneer moet men de ijstaart uit de diepvries halen?

A.

Een 15-tal minuten tot 20 min voor men ze wil consumeren.

Q?

Hoe moet u een ijstaart bewaren?

A.

In de diepvries op -18°C.

Q?

Hoe wordt onze boter gemaakt?

A.

Uit rauwe melk.

Q?

Welk fietsknooppunt heeft de ijshoeve?

A.

Fietsknooppunt 61

Q?

Hoe bewaart men best verse melk?

A.

Het is rauwe melk en dient bewaard te worden op 3°C.